Dečija igraonica Šeširić

 

Dragi mališani i roditelji, dobro došli na našu novu web-stranicu. Ovde možete pronaći sve informacije koje Vas interesuje. Počevši od usluga koje nudimo i njihovih cena, preko uputstava za održavanje proslava i svih detalja koji su vezani za nesmetan rad našeg pogona.

Da biste se brzo i lako snašli na našoj web stranici, pripremili smo za Vas jedan kratak uvod koji će Vam u tome pomoći.

Početna stranica

Na prvoj stranici naše web prezentacije izdvajamo UPUTSTVO za održavanje proslave u kom smo detaljno opisali kako to funkcioniše, o čemu treba voditi računa i koja su pravila. Molimo Vas da ova uputstva pažljivo pročitate jer će to i Vama i nama olakšati dosta stvari i omogućiti besprekorno organizovanje Vaše proslave. Bitno je još i da znate, da je sa nama svaki dogovor moguć pa ako se sa nečim što je napisano ne slažete ili imate možda neki drugi predlog, slobodno nam to saopštite.

Ponuda

Ono što svaku mušteriju sigurno najviše interesuje jeste cena usluge. Mi smo u tom pogledu transparentni i polazimo od nas samih, jer i mi šelimo unapred da znamo šta nas neka stvar košta i ne radujemo se negativnim iznenađenjima. U tu svrhu smo postavili stranicu koja se zove PONUDA i nju možete otvoriti direktno preko druge tačke menija. Na ovoj stranici su Vam opisane sve ponude koje imamo kao i njihove cene i šta se za tu cenu dobija. Ukoliko Vam je bilo šta nejasno, molimo Vas obratite nam se.

Uputstva i pravila

Sva uputstva i pravila u vezi održavanja neke proslave, postavili smo na stranici UPUTSTVA/PRAVILA koju možete otvoriti preko treće tačke u meniju. I za ovo Važi, ako Vam je bilo šta nejasno, slobodno nas kontaktirajte.

Informacije

Posao koji obavljamo shvatamo izuzetno ozbiljno jer su deca u pitanju. Ulažemo ogroman napor da ispunimo sve zakonske obaveze i zahvalni smo da je neko već razmišljao o tome (i napisao propise) da ne moramo da brinemo da će nešto biti propušteno. Mislimo da naše mušterije imaju pravo da znaju koji su zakonski okviri za ispunjavanje naših obaveza ali još važnije je da vide da se te naše obaveze redovno ispunjavaju. U tu svrhu smo napravili stranicu INFORMACIJE na kojoj se možete informisati po tom pitanju ili nas direktno pozvati.

Blog

Kod nas se dosta toga dešava i to želimo da podelimo sa Vama. Krajem 2017 smo startovali sopstveni blog sa kojim pre svega želimo da našim mušterijama pokažemo delić toga šta se krije iza “kulisa”. To su stvari koje su jako bitne pre svega za sigurnost gostiju i dece ali se jednostavno ne primećuju jer im niko ne pridaje značaj. Mi te stvari međutim shvatamo jako ozbiljno i cilj nam je da i Vama pokažemo koliko napora i truda je potrebno uložiti a da to bude (nadajmo se iz sve snage) bespotrebno.

Galerija slika

Malo je porodica koje bar jednom nisu bile gost u Šeširiću. Ipak se trudimo da Vam na našoj web stranici stavimo na uvid i uvek aktuelan izgled naše igraonice i caffe bar-a. Slike proslava ne postavljamo niti na Facebook niti na web stranicu zbog zaštite ličnih podataka.

Naš tim

Da bi sve proteklo u najboljem redu, onako kako svi mi želimo, tu je naš tim koji ima izuzetno veliko iskustvo u organizovanju proslava. Upoznajte devojke koje stoje iza uspeha Vaše igraonice Šeširić.

Kontakt

I na samom kraju smo se potrudili da Vam damo detaljne podatke o tome gde se nalazimo, kako da dojete do nas i kako da nas kontaktirate.

Nadamo se da Vam se naša nova stranica dopada i zahvaljujemo se firmi True Perfect Code koja je sve ovo i omogućila.

Vaš Šeširić


Sve informacije na telefon 065 454 66 77

Share This